K.M.S. PVC i alu stolarija K.M.S. facebookKoemmerling
PVC stolarija K.M.S. alu stolarija KMS ostali proizvodi K.M.S. novosti K.M.S. stolarija reference KMS stolarija kontakt
 
 
 

FOND ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST >>

25.06.2020. Fond je nastavio s dugo očekivanim programom energetske obnove obiteljskih kuća. „Za obnovu obiteljskih kuća u ovoj smo godini osigurali 203 milijuna kuna. Javni poziv sa svim uvjetima sufinanciranja objavljen je danas, no sa zaprimanjem prijava Fond službeno započinje 1. rujna 2020. godine."


Bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, naši stručnjaci vam stoje na raspolaganju u svim fazama izvođenja radova, od planiranja i izrade stolarije do ugradnje i održavanja.

U osobnom razgovoru pomoći ćemo vam da odaberete najoptimalniju stolariju za svoj životni i radni prostor, vodeći računa o estetici, toplinskoj i zvučnoj izolaciji, ekonomičnosti, kao i neponovljivoj individualnosti vašeg objekta. Pokazat ćemo vam primjere i izraditi neobvezujući orijentacioni troškovnik. Naši će vam stručnjaci precizno izmjeriti i izraditi stolariju te je optimalno i u roku ugraditi.

Također obavljamo popratne radove kao što su demontaža postojeće stolarije, ugradnja prozorskih klupica, zidarska obradu špaleta, čišćenje radilišta i sl. Naši stručnjaci će vas uputiti u pravilno rukovanje i održavanje stolarije te vam ostaju na raspolaganju u slučaju potrebe obavljanja servisne usluge.

EU fondovi  
K.M.S. PVC i alu stolarija © 2018 Privatnost korisnika report issue >>