K.M.S. PVC i alu stolarija K.M.S. facebookKoemmerling
PVC stolarija K.M.S. alu stolarija KMS ostali proizvodi K.M.S. novosti K.M.S. stolarija reference KMS stolarija kontakt
 
 

Energetska učinkovitost i estetika

K.M.S. prozori i vrata izrađeni od profila Kömmerling 76 već u standardnoj izvedbi s ojačanjem postižu vrijednost Uf = 1,0 W/(m2K), a uz neznatne dodatke (punjenje komore za ojačanje izolacijskom pjenom) i odgovarajuće ostakljenje omogućuju izradu elemenata čak do vrijednosti Uw = 0,73 W/(m2K), nadmašujući i standarde za pasivne kuće. Kod premium sustava profila Kömmerling 88 takve i još niže vrijednosti postižu se već u osnovnoj varijanti, bez ikakvih dodataka.

Svi naši sustavi prozora i vrata savršeno su kompatibilni s programom kliznih stijena PremiDoor, roletama VariNova te griljama i škurama OmbraPlus, tako da ih možete lako nadograđivati u gotovo bezbroj varijanti, bilo da želite stolariju uklopiti u cjelinu ili je iskoristiti kao neponovljiv akcent cjelokupnog dizajna svog objekta.

download kataloga: KMS klizne stijene PremiDoorKMS Rolete i grilje  
   
  home >> pvc stolarija >> sustavi profila  
 
Vezani sadržaji:
Modularni sustav oblikovanja omogućuje kupcu spektar proizvoda od najjednostavnijih bijelih do sofisticiranih elemenata, primjerice s aluminijskom oblogom atraktivnog dizajna izvana i s pojačanom sigurnošću, a sve je bazirano na osnovnom setu profila koji se može lako nadograđivati u gotovo bezbroj varijanti.
Koemmerling sustavi PVC profila PVC prozori i vrata PVC klizne stijene PVC rolete i grilje  
 
K.M.S. PVC i alu stolarija © 2018 Privatnost korisnika report issue >>