K.M.S. PVC i alu stolarija K.M.S. facebookKoemmerling
PVC stolarija K.M.S. alu stolarija KMS ostali proizvodi K.M.S. novosti K.M.S. stolarija reference KMS stolarija kontakt
 
 

Prozori i vrata za zahtjeve sutrašnjice

Prilikom odabira prozora potrebno je uzeti u obzir tri ključna elementa koji u podjednakoj mjeri utječu na kvalitetu. Prvi element čine kvalitetni profili, stakla i okovi. Drugi se odnosi na proizvodnju prozora, a treći na ugradnju istih. Ako bilo koji od ta tri elementa nije odrađen kako treba, krajnji korisnik neće dobiti kvalitetan prozor.

K.M.S. vam nudi veliki izbor prozorskih sustava, s raznovrsnim dizajnom i kombinacijama koje će ispuniti želje i najzahtjevnijih projektanata i investitora. Naš ključni partner za PVC prozore, vrata i sustave zaštite od sunca je Kömmerling, tvrtka sa stoljetnom tradicijom, a iskustvo i stručnost naših specijalista jamče da ćete uvijek dobiti pravu protuvrijednost za svoja uložena sredstva. Osim toga, svi naši proizvodi od PVC materijala nose oznaku greenline, što označava bezolovnu, ekološku tehnologiju u svim procesima proizvodnje profila, a kupce K.M.S. prozora i vrata svrstava u europsku ekološku elitu.

download kataloga:  
   
  home >> pvc stolarija >> prozori i vrata  
 
 
 
Vezani sadržaji:
Odlukom za K.M.S. sustave prozora i vrata odabrali ste trajnu udobnost i zdravo okruženje za vašu obitelj, dizajn koji se odlikuje svojom neprolaznom elegancijom i estetskom privlačnošću, a znatne uštede energije, osim povećavanja vrijednosti vašeg doma, ukazuju i na vašu brigu o okolišu. Proizvod koji daje više nego što ste u njega uložili.
Koemmerling sustavi PVC profila PVC klizne stijene PVC rolete i grilje Koemmerling sustavi PVC profila  
 
K.M.S. PVC i alu stolarija © 2018 Privatnost korisnika report issue >>