K.M.S. PVC i alu stolarija K.M.S. facebookKoemmerling
PVC stolarija K.M.S. alu stolarija KMS ostali proizvodi K.M.S. novosti K.M.S. stolarija reference KMS stolarija kontakt
 
 

Sunčana strana ulice

K.M.S. PVC rolete sustava VariNova na najbolji su način pripremljene za sve situacije u pogledu ugradnje. Sasvim je svejedno radi li se o novogradnji ili adaptaciji, o zidu koji ima jedan ili više slojeva, ili pak o zidu s vanjskom izolacijom. Kutije dolaze u tri visine i dvije dubine ugradnje, a možete birati između PVC ili aluminijskih sjenila, pri čemu vam je na raspolaganju širok individualni izbor boja. Integrirani komarnik je moguće ugraditi i naknadno, bez dodatnih izmjena. Revizijski otvor je s otvaranjem prema dolje ili unutra, tako da se može prilagoditi objektu na licu mjesta.

Postoje stvari koje su od nastanka dobre i pravilne, i kojima kao da se protokom vremena nema što dodati. Tipičan primjer su grilje i škure (kapci) koje nisu izgubile ništa od svoje izvrsne funkcionalnosti i šarma od svog antičkog praoblika pa sve do danas. K.M.S. grilje i škure donose šarm Mediterana u vaš dom
  home >> pvc stolarija >> rolete, grilje i škure  
 
download kataloga: KMS Rolete i grilje
 
 
Vezani sadržaji:
Sustavi PVC roleta i grilja iz K.M.S.-a donose niz prednosti, ne narušavajući pri tome izvornu estetiku. To se prije svega odnosi na svojstva visokokvalitetnog PVC materijala koji, u odnosu na drvo, pruža znatno veće mogućnosti oblikovanja, krajnje je jednostavan za održavanje i pruža poboljšanu sigurnost zahvaljujući novim konstrukcijskim rješenjima.
Koemmerling sustavi PVC profila PVC prozori i vrata PVC klizne stijene Koemmerling sustavi PVC profila  
 
K.M.S. PVC i alu stolarija © 2018 Privatnost korisnika report issue >>