Izjava o politici zaštite privatnosti osobnih podataka za
K.M.S. PVC i ALU stolarija d.o.o.

K.M.S. PVC i ALU stolarija d.o.o., OIB: 36704346890 sa sjedištem u Sesvetama, Soblinec, Soblinečka 20, (Grad Zagreb)posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka. Politika zaštite privatnosti uređuje odnos prema podacima koje K.M.S. PVC i ALU stolarija d.o.o. prikuplja prilikom obavljanja i pružanja svojih usluga prema svojim korisnicima, klijentima i poslovnim suradnicima.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka
Osobni podaci su svi podaci koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi (“ispitanik”). K.M.S. PVC i ALU stolarija d.o.o. prikuplja osobne podatke korisnika svojih usluga na način da ih korisnici usluga izričito i dobrovoljno, pisanim putem,daju prilikom korištenja usluga u K.M.S. PVC i ALU stolarija d.o.o., čime pristaju na njihovo korištenje.
Osobni podaci moraju biti zakonito, pošteno i transparentno obrađivani s obzirom na ispitanike.

Korištenje i otkrivanje osobnih podataka
K.M.S. PVC i ALU stolarija d.o.o. će koristiti osobne podatke isključivo na način i u svrhu koja je navedena u Ugovoru sa klijentima i poslovnim partnerima s kojim K.M.S. PVC i ALU stolarija d.o.o iste sklapa.
K.M.S. PVC i ALU stolarija d.o.o. će koristiti osobne podatke klijenata i poslovnih partnerau svrhu identifikacije, komunikacije, informiranja, te izvršavanja svojih zakonskih obveza.

K.M.S. PVC i ALU stolarija d.o.o. neće učiniti na bilo koji način dostupnima podatke klijenata i poslovnih partnera trećim osobama. Zaposlenici K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o. i izvršitelj obrade podataka obvezni su poštivati povjerljivost podataka klijenata i poslovnih partnera i pridržavati se općih akata K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o.

Ažuriranje osobnih podataka
K.M.S. PVC i ALU stolarija d.o.o. je obvezan poštivati povjerljivost podataka. U slučaju promjene osobnih podataka molimo klijente i poslovne partnere da o promjenama obavijeste K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o.. kako bi se osobni podaci ispravili ili ažurirali.

Klijenti i poslovni partneri K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o. koji ne žele primati obavijesti K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o. na e-mail adrese mogu se odjaviti od primanja obavijesti sljedeći upute na zaprimljenoj e-mail poruci koja sadrži obavijesti o novim uslugama i proizvodima.

Prava ispitanika
Ispitanik ima posebice pravo na pristup njegovim podacima, pravo na ispravak, pravo na brisanje, pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor.

Automatsko bilježenje podataka
Pristupom mrežnim stranicama K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o. bilježe se automatski opće informacije koje nisu osobne (broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na stranicama, pregledavan sadržaj). Te se informacije koriste kako bi K.M.S. PVC i ALU stolarija d.o.o. procijenila privlačnost svojih mrežnih stranica te unaprijedio sadržaj i funkcionalnost stranica.

Sigurnost podataka
K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o. ulaže velike napore te upotrebljava tehničke i organizacijske mjere kako bi se osigurala sigurnost osobnih podataka, pri čemu su podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, iskrivljenja odnosno krivotvorenja, manipulacije i neovlaštenoga pristupa te neovlaštenog izdavanja.

Radi sigurnosti podataka na mrežnim stranicama računalni sustav koristi programe koji prate posjete na mreži te prepoznaje neovlašten pokušaj izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji izmjene podataka na mrežnim stranicama K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o. strogo su zabranjeni.

Kolačići – Cookies
K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o. pridržava pravo koristiti cookije na mrežnim stranicama K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o.
Cookiji predstavljaju skup podataka koji služe kao anonimni individualni identifikator, što mrežnim stranicama K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o. omogućava prepoznavanje drugog računala pri sljedećem posjećivanju mrežnih stranica K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o.
Cookie ne sadrži osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koji su se već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja mrežnih stranica K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o.
Ovlašteni ste zabraniti primanje cookija s mrežnih stranica K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o.  tako da u izborniku u svom pregledniku izaberete tu mogućnost.

Ankete i upitnici
Povremeno na našim mrežnim stranicama provodimo ankete i upitnike. Podaci koje prikupimo tim anketama i upitnicima koriste se isključivo za potrebe K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o. Ako na našoj stranici objavimo uzorak odgovora na anketu, takav uzorak ne sadržava osobne podatke. 

Veze s drugim stranicama
Mrežne stranice K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o. mogu sadržavati veze s drugim mrežnim stranicama izvan K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o., a na koje se ne odnosi ova izjava o zaštiti privatnosti. Kad napuštate mrežne stranice K.M.S. PVC i ALU stolarije d.o.o. molimo da se upoznate s izjavama o politici zaštite privatnosti na drugim mrežnim stranicama koje prikupljaju osobne podatke.

Promjene izjave o politici zaštite privatnosti
Svaka promjena izjave o politici zaštite privatnosti bit će donesena i objavljena na način kao i izjava o politici zaštite privatnosti.

KONTAKTIRAJTE NAS
Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.
K.M.S. PVC i ALU stolarija d.o.o.
Soblinečka 20, Soblinec
10360Sesvete
Hrvatska
info@kms-stolarija.hr (s naznakom Službenik za zaštitu osobnih podataka)

U Zagrebu, 24.05.2018. godine

K.M.S. PVC i ALU stolarija d.o.o.