Slide

K.M.S. prozori i vrata izrađeni od profila Kömmerling 76 već u standardnoj izvedbi s ojačanjem postižu vrijednost Uf = 1,0 W/(m2K), a uz neznatne dodatke (punjenje komore za ojačanje izolacijskom pjenom) i odgovarajuće ostakljenje omogućuju izradu elemenata čak do vrijednosti Uw = 0,73 W/(m2K), nadmašujući i standarde za pasivne kuće.

Kod premium sustava profila Kömmerling 88 takve i još niže vrijednosti postižu se već u osnovnoj varijanti, bez ikakvih dodataka.

Svi naši sustavi prozora i vrata savršeno su kompatibilni s programom kliznih stijena PremiDoor, roletama VariNova te griljama i škurama OmbraPlus, tako da ih možete lako nadograđivati u gotovo bezbroj varijanti, bilo da želite stolariju uklopiti u cjelinu ili je iskoristiti kao neponovljiv akcent cjelokupnog dizajna svog objekta.

Modularni sustav oblikovanja omogućuje kupcu spektar proizvoda od najjednostavnijih bijelih do sofisticiranih elemenata, primjerice s aluminijskom oblogom atraktivnog dizajna izvana i s pojačanom sigurnošću, a sve je bazirano na osnovnom setu profila koji se može lako nadograđivati u gotovo bezbroj varijanti.

Najnovije

Pogledajte video